Kılıçdaroğlu başörtülülere seslendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kabataş’ta olmayan bir olayın varmış gibi gösterildiğini ileri sürdü. Başörtülülere de seslenen Kılıçdaroğlu, “Artık sizin başörtünüzü siyasetin dışında kaldın. İstediğiniz kıyafeti giyin” dedi.CHP Grup Toplantısında

Kılıçdaroğlu başörtülülere seslendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kabataş’ta olmayan bir olayın varmış gibi gösterildiğini ileri sürdü. Başörtülülere de seslenen Kılıçdaroğlu, “Artık sizin başörtünüzü siyasetin dışında kaldın. İstediğiniz kıyafeti giyin” dedi.

CHP Grup Toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu’nun da gündemi Kabataş’taki olaydı. Kılıçdaroğlu, olmayan bir olayın varmış gibi gösterildiğini iddia ederek, “Ne diyor ‘görüntüler öyle ama bir de rapor var’. Ne zaman rapor, 5 gün sonra. Nerede yara var, dizin üstünde var. Hani yerlerde sürüklenmişti? Hani 100 kişi saldırmıştı üzeri çıplak? Ya üzeri çıplak 100 kişiyi Kabataş iskelesinde kim görmez. Böyle bir şey açık mekanda zaten mümkün değil...Bütün başörtülü kardeşlerime sesleniyorum. Artık sizin başörtünüzü siyasetin dışında kaldın. İstediğiniz kıyafeti giyin” diye konuştu.

“FEZLEKELER KAMUNUN MALIDIR”

Kemal Kılıçdaroğlu, bakanlar hakkındaki fezlekelerin de bir an önce Meclis’e gelmesi gerektiğini savunarak, “Bir savcı fezlekesini imzalayıp gönderdikten sonra o fezleke artık kamunun malıdır. Gizli kapaklı değildir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler