Kıdem tazminatı kaldırılıyor mu?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, kıdem tazminatının kaldırılacağı yönündeki eleştirilerle ilgili, "Kim kaldırıyor kıdem tazminatını? 'Kıdem tazminatını kaldıralım' diyen birisi mi var? Böyle bir şey yok ama yazılanlar çizilenler kıdem tazmin

Kıdem tazminatı kaldırılıyor mu?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, kıdem tazminatının kaldırılacağı yönündeki eleştirilerle ilgili, "Kim kaldırıyor kıdem tazminatını? 'Kıdem tazminatını kaldıralım' diyen birisi mi var? Böyle bir şey yok ama yazılanlar çizilenler kıdem tazminatı kalkıyor. Biz böyle bir cümle hiç kullanmadık. Hükümetin hiçbir üyesi de kullanmadı. 'Kıdem tazminatı kalksın' diyen yok. Uygulamada bazı sıkıntılar var.

Bu sıkıntılara birlikte nasıl çözüm buluruz tartışması çok farklı yerlere götürülüyor ve buralardan belki siyasi söylemler, belki meydanlara mesajlar, belki alan oluşturma. burası alan oluşturulacak bir yer değil. Bu çözülmesi gereken, çalışma hayatında sorunların çözülmesi gereken bir yaklaşım gerektiren bir konu başlığıdır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler