Kıdem tazminatı için son toplantı ne zaman?

Sheraton Otel'de düzenlenen İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası'nın (İNTES) 25. Olağan Genel Kurulunda konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, hayata geçirdikleri yapısal reformlar ve girişimcilerin gayretleri sayesinde Türk ekonomisinin

Kıdem tazminatı için son toplantı ne zaman?
Sheraton Otel'de düzenlenen İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası'nın (İNTES) 25. Olağan Genel Kurulunda konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, hayata geçirdikleri yapısal reformlar ve girişimcilerin gayretleri sayesinde Türk ekonomisinin kriz sürecini başarıyla yönettiğini belirtti.
 
Çelik, işsizlikle mücadelede iyi noktada olduklarına değinerek, toplam istihdamın 26 milyona ulaştığını ifade etti. 
 
Önümüzdeki hafta son kez bir araya geleceğiz
 
Bakan Çelik, gündemlerinde alt işveren, kıdem tazminatı ve esnek çalışmayla ilgili konular bulunduğunu da aktararak, şunları kaydetti:
 
"Son kez önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz. Hangi konularda uzlaşı sağlanıyorsa bu konularda adım atılması gerektiği inancıyla yoğun bir şekilde sosyal taraflarla bir arada bulunacağız. Ön yargıya dayalı değerlendirmeler yapılıyor.
 
Bu kadar önemli, geniş kitleleri ve ekonomimizi ilgilendiren alt işverenlik, kıdem tazminatı ve çalışma hayatıyla ilgili düzenlemeleri kapalı kapılar ardında kimsenin yapması bu devirde mümkün mü? Uzlaşabildiğimiz konuları birlikte çözüme kavuşturmak çok önemli. İşçi ve işveren sendikalarıyla ilgili beraber bu sorunlara çözüm bulmamız gerekiyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler