''Keşke kalbine saplasaydım''

 Konya’da koruma kararı olduğu öğrenilen bir kadın, tartıştığı sevgilisini ayağından bıçakladı. Gözaltına alınan şüpheli kadın, ayağından bıçakladığı sevgilisi için " Ah keşke kalbine saplasaydım" dedi.Olay, akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Beyazı

''Keşke kalbine saplasaydım''

 Konya’da koruma kararı olduğu öğrenilen bir kadın, tartıştığı sevgilisini ayağından bıçakladı. Gözaltına alınan şüpheli kadın, ayağından bıçakladığı sevgilisi için " Ah keşke kalbine saplasaydım" dedi.

Olay, akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Beyazıt Mahallesi Sultan Cem Caddesi üzerinde bulunan bir ilkokulun önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, koruma kararı olduğu öğrenilen Kezban A. (30) ile erkek arkadaşı Mehmet Ö. (27) oturdukları kafede tartışmaya başladı. Kafeden dışarıya çıkan iki sevgili arasındaki tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Çıkan kavga sırasında Kezban A. çantasında taşıdığı bıçağı çıkararak erkek arkadaşı Mehmet Ö.’yü ayağından bıçakladı. Olayı gören vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ayağından bıçaklanan Mehmet Ö., Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kezban A. da polisler tarafından gözaltına alınırken, suç aletine de el koydu. Şüpheli Kezban A. yapılan ilk sorgusunda, “Erkek arkadaşım o benim tartışmaya başladık. Ah keşke kalbine saplasaydım” dediği öne sürüldü. Polis şüpheli Kezban A.’yı Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirdikten sonra polis merkezine götürüldü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler