'Kendimi de yakarım, seni de yakarım' dedi ve!..

 Üzerine benzin döken simitçi, kafe sahibine sarılarak elindeki çakmağı çaktı. Bir anda alev topuna dönen simitçi ağır yaralandı, kafe işletmecisinin sırtı yandı. Mersin Serbest Bölgesi girişinde sabah saatlerinde seyyar simitçi Murat Özkör tezgahında sat

'Kendimi de yakarım, seni de yakarım' dedi ve!..

 Üzerine benzin döken simitçi, kafe sahibine sarılarak elindeki çakmağı çaktı. Bir anda alev topuna dönen simitçi ağır yaralandı, kafe işletmecisinin sırtı yandı. Mersin Serbest Bölgesi girişinde sabah saatlerinde seyyar simitçi Murat Özkör tezgahında satış yapmaya başladı. Bu sırada Mersin Serbest Bölge'de kafe işleten 40 yaşındaki Mehmet Kılıç, simitçiye bulunduğu yerden gitmesini söyledi. Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Sinirlenen simitçi Murat Özkör, "Kendimi de yakarım, seni de yakarım" diyerek ayrıldı. Kısa süre sonra üzerine benzin dökülmüş halde dönen Murat Özkör, kafe sahibine sarılıp çakmağı ateşledi. Alevler içinde kalan her iki kişiye kafe çalışanları ile çevrede bulunanlar su dökerek müdahale etti. Ancak alev topuna dönen Murat Özkör ağır yaralandı. Kafe sahibi Mehmet Kılıç'ın ise sırtı yandı. Bu arada seyyar satıcının kardeşi Nurullah Özkör de, olay yerinde çıkan kavgada dövülerek yaralandı.

Yaralılardan Özkör Mersin Devlet Hastanesi'ne, Kılıç ise Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan Murat Özkör, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kafe sahibi Mehmet Kılıç da götürüldüğü hastanede yanık ünitesi olmadığından Mersin Devlet Hastanesi'ne nakledildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem