Kenan İskender için Trabzonspor'da tören!

Trabzonspor camiasının yetiştirdiği duayen isimlerden, bordo mavililerin 'Kenan abi'si, Trabzonspor eski As Başkanı iş adamı Kenan İskender'in dün sabah saatlerinde hayatını kaybetmesinin ardından bugün Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde tören düz

Kenan İskender için Trabzonspor'da tören!

Trabzonspor camiasının yetiştirdiği duayen isimlerden, bordo mavililerin 'Kenan abi'si, Trabzonspor eski As Başkanı iş adamı Kenan İskender'in dün sabah saatlerinde hayatını kaybetmesinin ardından bugün Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde tören düzenlendi.

Saygı duruşı ile başlayan törende Trabzonspor kurucularından Nizamettin Algan, Eski Trabzonspor Başkanı Faruk Özak, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticiler, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, Trabzon spor, siyaset, iş dünyası ve merhum Kenan İskenderi'in yakınları ve sevenleri katıldı.

Törende Trabzonspor Kurucu üyesi Nizamettin Algan, Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen ve İbrahim hacıosmanoğlu bir konuşma yaptı. Sonrasında helallik alındı ve dua edilmesi ile tören sona erdi.

Osman Özköylü "Her zaman ziyaret ettiğimiz. Gerçekten bir abba gibiydi. Trabzonspor'un ailesinin başı sağolsun" dedi.

Hami Mandıralı "Bizim çok anımız çok hikayelerimiz var. Babamızdı. Çok acılar çektik. İyi bir Babaydı. Ölümlü dünya, Allah herkese hayırlı ölüm nasip etsin. Sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Lemi Çelik, "Kenan abiyle uzun yıllar beraber çalıştık. Büyük bir kulüp sevgisi vardı. Keşke şimdiki yöneticiler Kenan İskender'i örnek alsalarda kulüp nasıl kollanır korunur öğrenselerdi" şeklinde konuştu.

Yapılan törenin ardından Uzunsokakta bulunan İstikbal Mağazasının önünde yapılacak tören için yola çıkıldı. Buradaki törenin ardından İskenderpaşa Camiinde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılınacak ve Bostancı aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler