Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal gecelerde

Mekana akşam saatlerinde gelen ikili, gazetecilerin kendilerini görüntülememesi için ise yine ilginç bir taktik uyguladı. Özel yapım minibüsü ile mekana gelen yakışıklı oyuncu şoförüne, arabayı uzak bir yere park etmesini söyledi. Şoför talimatı alarak oy

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal gecelerde

Mekana akşam saatlerinde gelen ikili, gazetecilerin kendilerini görüntülememesi için ise yine ilginç bir taktik uyguladı.

Özel yapım minibüsü ile mekana gelen yakışıklı oyuncu şoförüne, arabayı uzak bir yere park etmesini söyledi. Şoför talimatı alarak oyuncunun aracını Ortaköy'den çıkarıp, Levent'te bir sokağa park ederek beklemeye başladı. Kenan ve Sinem çifti ise mekandan gece yarısı ayrılmaya hazırlanıp araçlarını çağırdı.

EL ELE POZ VERDİLER

Kapının iç kısmında bekleyerek bir anda kendilerini bekleyen arabanın için atan çift ilk kez el ele gazetecilere rahatça poz verdi. Araçlarına yıldırım hızı ile binmeye çalışan çift ne gazetecilerden, ne de sokak satıcılarından kurtulmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler