Kenan Evren'in kızı: İçimiz çok rahat!

Kenan Evren’in kızı Şenay Gürvit, babasıyla ilgili sorulara çok sinirlendi. CNN Türk’te Mirgün Cabas’ın hazırlayıp sunduğu ‘Her Şey’ programına telefonla bağlanan Kenan Evren’in kızı Şenay Gürvit, babasıyla gurur durduğunu söyleyerek ,“Babam mı astırdı on

Kenan Evren'in kızı: İçimiz çok rahat!
Kenan Evren’in kızı Şenay Gürvit, babasıyla ilgili sorulara çok sinirlendi.
 
CNN Türk’te Mirgün Cabas’ın hazırlayıp sunduğu ‘Her Şey’ programına telefonla bağlanan Kenan Evren’in kızı Şenay Gürvit, babasıyla gurur durduğunu söyleyerek ,“Babam mı astırdı onları” dedi. Babası gibilere bu ülkenin çok ihtiyacı olduğunu söyleyen Gürvit, aile olarak vicdanlarının rahat olduğunu da söyledi.
 
Geçtiğimiz Cumartesi günü tedavi gördüğü GATA’da hayatını kaybeden 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in kızı Şenay Gürvit , Mirgün Cabas’a soruları nedeniyle tepki göstererek, "70 milyonun 60 milyonu Evren Paşa diye takdirle anıyor. Geri kalan 10 milyon da ne derse desin hiç bir önemi yok"diyerek eleştirileri kabul etmeyen Gürvit, babasının yaptıkları konusunda aile olarak hiç bir vicdani muhasebe içinde olmadıklarını, içlerinin çok rahat olduğunu söyledi. Sorulara çok sinirlenen Gürvit, "Kim ne derse desin zerre kadar umurumuzda değil" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem