Kenan Erçetingöz itiraf etti

 Haftasonu programına katılan magazin basınının tanınan ismi Kenan Erçetingöz kızı Burcu Kıratlı ile İşler Güçler dizisinin yakışıklı oyuncusu Ahmet Kural'ın nişanlılığının kesin olarak bittiğini açıkladı. AHMET KURAL'A İNCE SİTEM Kızından ayrılan Ahmet K

Kenan Erçetingöz itiraf etti

 

Haftasonu programına katılan magazin basınının tanınan ismi Kenan Erçetingöz kızı Burcu Kıratlı ile İşler Güçler dizisinin yakışıklı oyuncusu Ahmet Kural'ın nişanlılığının kesin olarak bittiğini açıkladı.
 
AHMET KURAL'A İNCE SİTEM
 
Kızından ayrılan Ahmet Kural'ın şöhretinin arttıkça etrafındaki insanların da değiştini vurgulayan Erçetingöz, ünlü oyuncunun etki altında kaldığını ifade etti. Kenan Erçetingöz, "Gün gelir şöhret biter o zaman o insanlar etraftan dağılır. O zaman Ahmet'in kafasına bu karar dank eder." diyerek Kural'a ince bir sitemde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler