Kemalettin Göktaş'dan Gül yorumu

9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in cenazesi sırasında 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bir araya gelmiş ve TBMM Başkanı Çiçek’in makamında görüşme yapmışlardı. Görüşmenin ardından Trabzon eski Milletvekili ve Gül’ün en

Kemalettin Göktaş'dan Gül yorumu
9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in cenazesi sırasında 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bir araya gelmiş ve TBMM Başkanı Çiçek’in makamında görüşme yapmışlardı.
 
Görüşmenin ardından Trabzon eski Milletvekili ve Gül’ün en yakın arkadaşlarından birisi olan Kemalettin Göktaş basın mensuplarının sorusuna kısa cevap vererek, ‘Abdullah bey bir gün milletle buluşacak’ diyerek siyasete döneceğinin işaretini vermişti. Dün Göktaş’a ulaştık ve bu kısa cevabını açmasını istedik. Göktaş şöyle dedi:  ‘Abdullah bey AK Partinin kurucusu. Kendisini fevkalade yetiştirmiş bir lider. Hem diğer partililerin, hem de AK Partililerin sevdiği bir lider.
 
AK Parti Abdullah beyin Genel Başkanlığında seçime girse idi partimiz tek başına iktidar olarak seçimden çıkacak idi. Şu anda koalisyon görüşmeleri var. Beklentimiz hükümet kurulur ve aktif çalışır. Eğer önümüzdeki dönemde bir erken Genel seçim olacaksa AK Parti bu seçime Genel Başkan olarak Abdullah beyin liderliğinde girmeli. Dahası Tayyip beyle Abdullah Bey birlikte olmalı.’ Göktaş, Gül’ün yeni parti kurma hamlesinin olmayacağını aktardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem