Kemal Sunal filmi gerçek oldu

 Mut İlçesi’nde Orman İşletme Müdürlüğü’nde memur olarak çalışan Sabahattin İncel, Kemal Sunal’ın oynadığı ”Gülen Adam” filmindeki gibi sürekli gülerek, etrafına neşe katıyor. İncel (42), başrolünü Kemal Sunal’ın oynadığı, yönetmenliğini Kartal Tibet’in y

Kemal Sunal filmi gerçek oldu

 

Mut İlçesi’nde Orman İşletme Müdürlüğü’nde memur olarak çalışan Sabahattin İncel, Kemal Sunal’ın oynadığı ”Gülen Adam” filmindeki gibi sürekli gülerek, etrafına neşe katıyor.

 

İncel (42), başrolünü Kemal Sunal’ın oynadığı, yönetmenliğini Kartal Tibet’in yaptığı 1989 yılı yapımı ”Gülen Adam” adlı komedi filminde olduğu gibi, küçük yaşlardan bu yana sürekli güldüğünü, bu yüzden yakınlarının kendisine ”gülen adam” lakabını taktığını belirtti.

 

İncel, şu anda oturduğu mahalleye ilk taşındıklarında komşularının önce ”Bu adam her şeye gülüyor” diyerek tepki gösterdiğini, ancak daha sonra bunun mizacından kaynaklandığını ve art niyet taşımadığını görerek kendisine alıştıklarını ifade etti.

 

Sürekli gülmesi nedeniyle, askerde daha çok sıkıntı çektiğini anlatan İncel, ”Komutanlarım sürekli güldüğüm için kızıyorlardı, ben gene de gülüyordum. Ama daha sonra öğrendiler, ben elimde olmadan hep gülüyorum. Komutanlarım da alıştı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler