| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 03 Ocak 2014 19:33

Kefenle Meclis’e geldi

Başbakan Erdoğan’a destek için kefenini giyip İstanbul’dan yola çıkan Remzi Can’ın yürüyüşü TBMM Dikmen girişinde son buldu.Can, Meclis girişinde çok sayıda AK Partilinin alkışlarıyla karşılandı. Can, Başbakan Erdoğan’a inancının sonsuz olduğunu belirtere

Başbakan Erdoğan’a destek için kefenini giyip İstanbul’dan yola çıkan Remzi Can’ın yürüyüşü TBMM Dikmen girişinde son buldu.

Can, Meclis girişinde çok sayıda AK Partilinin alkışlarıyla karşılandı. Can, Başbakan Erdoğan’a inancının sonsuz olduğunu belirterek, "Onların yolu Hak yoludur. Ben bu yolda onlarla yürümek için yolum Ankara’ydı. Ona da ulaştım" dedi.

Remzi Can, yürüyüşünü tamamlamasının ardından kefenini çıkarttı ve dinlenmek üzere konaklayacağı yere yine alkışlar eşliğinde hareket etti.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!