Kediyi iple asıp yanında fotoğraf çektirdi

İzmir'in Çiğli ilçesinde, bir kediyi çamaşır ipi ile asıp yanında fotoğraf çektiren liseli kız, fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşıp altına da "Dikkat et sevdiğim seni de böyle asmim ;)" notu paylaştı. Fotoğrafı gören hayvanseverler ayaklandı.Çiğli

Kediyi iple asıp yanında fotoğraf çektirdi

İzmir'in Çiğli ilçesinde, bir kediyi çamaşır ipi ile asıp yanında fotoğraf çektiren liseli kız, fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşıp altına da "Dikkat et sevdiğim seni de böyle asmim ;)" notu paylaştı. Fotoğrafı gören hayvanseverler ayaklandı.

Çiğli ilçesinde yaşayan lise öğrencisi K.İ. (15) isimli kız öğrenci, iddiaya göre evlerinin çatı katında çamaşır ipi ile kediyi astı. Öldürdüğü kedinin yanına geçen K.İ. daha sonra poz vererek fotoğraf çektirdi. Lise öğrencisi kız, çektirdiği fotoğrafı bir sosyal paylaşım sitesindeki hesabına yüklerken fotoğrafın altına ise "Dikkat et sevdiğim seni de böyle asmim ;)" notunu yazdı. Bu paylaşım kısa sürede 88 kişi tarafından beğenilirken fotoğrafı gören hayvanseverler ise ayaklandı. Durumu öğrenen ve fotoğrafı görünce şoke olan Ege Hayvan Hakları Federasyonu Başkanı Funda Bayri Ersoy, emniyet ve savcılığa fotoğrafı da götürerek suç duyurusunda bulundu. Öte yandan sosyal medyadaki tepkiler üzerine K.İ.'nin yüklediği fotoğrafı silerek, hesabını da koruma altına aldığı gözlendi.

"BU OLAY İNFİAL YARATIR"

Yaşanan olayın toplumda infial yaratacak bir durum olduğunu belirten Ege Hayvan Hakları Federasyonu Başkanı Funda Bayri Ersoy: "Sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılan bir resimden, bir genç kızın kediyi asarken ve bir de gülümseyerek poz verirken gördüm ve çok sinirlendim. Gören arkadaşlarım da beni aradı. Bu kızın 1999 doğumlu olduğunu öğrendim de ve liseli bir kızın böyle bir şeye kalkışması çok üzücü bir olay. Hayvanlara yapılan şiddet biliyoruz ki insanlara dönüyor sonunda. Bu yüzden tedbirin alınması gerekiyor. Biz emniyete ve savcılığa suç duyurusunda bulunduk. İşlemler başlatıldı. Şimdi takibini yapacağız" dedi.

AİLE İNKAR ETMİŞ

Olay sonrası hayvanseverler olarak araştırma yapıp, kızın yaşadığı yeri bulduklarını ifade eden Ersoy, "Bu caniliği yapan kızın ailesi ile bir arkadaşım görüşmüş. Kendileri önce inkar etmişler. Annesi sert davranmış arkadaşımıza. Sonradan peluş bir kedi getirmiş, "Aslında kızımız astığı buydu" demiş. Ama kedi asılan kediyle resmi uyuşmuyor. O çok açık ve belli. Olayın nasıl bir suç olduğunu fark eden aile arkadaşımı kandırmaya çalışmış" diye konuştu.

Kediyi iple asıp yanında fotoğraf çektirdi

Kediyi iple asıp yanında fotoğraf çektirdi

Kediyi iple asıp yanında fotoğraf çektirdi

Kediyi iple asıp yanında fotoğraf çektirdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler