KCK'dan 10 kişi tutuklandı

Manisa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Manisa merkez ve Salihli ilçesinde çok sayıda eve eş zamanlı operasyon düzenlendi ve 14 kişi gözaltına alındı.Manisa Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen

KCK'dan 10 kişi tutuklandı

Manisa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından Manisa merkez ve Salihli ilçesinde çok sayıda eve eş zamanlı operasyon düzenlendi ve 14 kişi gözaltına alındı.

Manisa Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen 14 kişiden 10’u çıkarıldıkları mahkemece tutulandı. Zanlılardan 4’ü tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan M.B., S.G., M.P., S.O., K.G, M.A., A.Y., İ.K., M.K., ve Ö.P. tutuklanarak cezaevine kondu. Zanlılardan F.Ö., M.S.T., C.A. ve E.Ö. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem