KCK'da 13 kişi tutuklandı

Malatya'da terör örgütü KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan, BDP Merkez İlçe Başkanı Zeyat Toptaş'ın da aralarında bulunduğu 13 kişi tutuklandı. Malatya Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin  kent merkezinde terör örgütü KCK'ya yönelik düzen

KCK'da 13 kişi tutuklandı

Malatya'da terör örgütü KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan, BDP Merkez İlçe Başkanı Zeyat Toptaş'ın da aralarında bulunduğu 13 kişi tutuklandı. 

Malatya Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin  kent merkezinde terör örgütü KCK'ya yönelik düzenlediği operasyonda, BDP Merkez İlçe Başkanı Zeyat Toptaş'ın da aralarında bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.
 
Çoğu üniversite öğrencisi olan şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından Malatya Adliyesi'ne sevk edildi. Cumhuriyet Savcılığında sorguları tamamlanan şüpheliler ardından Malatya 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi.
 
Gece geç saatlerine kadar süren yargılama sonucunda, BDP Merkez İlçe Başkanı Zeyat Toptaş ile 12 kişi tutuklandı, 1 kişi ise adli kontrol ile serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem