Kazım Koyuncu’nun hayatı film oluyor

Filmde, Trabzonspor’un 1995-1996 futbol sezonuna ışık tutarken, kaybedilen şampiyonlukla yıkılan bir yuva ve intihara kadar giden bir amigonun dramına da dikkat çekiliyor.Bundan 9 yıl önce kanserden yaşamını yitiren Kazım Koyuncu"nun hayatının anlatıldığı

Kazım Koyuncu’nun hayatı film oluyor

Filmde, Trabzonspor’un 1995-1996 futbol sezonuna ışık tutarken, kaybedilen şampiyonlukla yıkılan bir yuva ve intihara kadar giden bir amigonun dramına da dikkat çekiliyor.

Bundan 9 yıl önce kanserden yaşamını yitiren Kazım Koyuncu"nun hayatının anlatıldığı ‘Yağmur- Kıyamet Çiçeği’ sinema filminin kadrosu belli oldu. Hastalığa 33 yaşında yenik düşen Karadenizli şarkıcının hayatının konu edildiği yapımın başrolünü ise ‘İntikam’ dizisindeki rolüyle dikkat çeken Engin Hepileri üstlendi. Filmde aynı zamanda Devrim Saltoğlu, Sevtap Özaltun, Erhan K. Köstengil, Sait Genay, Settar Tanrıöğen, Hüseyin Avni Danyal ve Elena Viunova da rol alıyor.


Yapımcılığını Gülay Kuriş’in üstlendiği ‘Kıyamet Çiçeği’nde, Koyuncu’nun hayatının gün yüzüne çıkmamış bölümlerinden kesitler de yer alacak. Onur Aydın’ın aynı adlı kitabından beyazperdeye aktarılan eserde, Koyuncu’nun hayatı, Şenol ile Elena’nın imkansız aşkı üzerinden işlenecek. Filmde, Trabzonspor’un 1995-1996 futbol sezonuna ışık tutarken, kaybedilen şampiyonlukla yıkılan bir yuva ve intihara kadar giden bir amigonun dramına da dikkat
çekiliyor.


9 YILLIK ACI

Kazım Koyuncu, laz müziğiyle rock’ı harmanladığı tarzıyla milyonların kalbinde taht kurdu. İlk solo albümü ‘Viya!’yı 2001 yılında çıkaran sanatçı, Gülbeyaz dizisinin müziklerine imza atınca popülaritesi arttı. Çevreci yanıyla da tanınan Koyuncu, 2005 yılında akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Cenazesini, on binlerce seveni Hopa’ya uğurladı. Doğduğu köyde toprağa verildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem