Kazazedeye ilk müdahale milletvekilinden

Tavşanlı-Emet karayolunda meydana gelen trafik kazasında binek bir otomobille TIR çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü İsmail Kaplan (78) hafif şekilde yaralandı. Bu sırada Ada Mesireliği'nde Ahmet Uluçay'ı anmak için Tavşanlı'ya gelen gençlerle sohbet eden

Kazazedeye ilk müdahale milletvekilinden

Tavşanlı-Emet karayolunda meydana gelen trafik kazasında binek bir otomobille TIR çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü İsmail Kaplan (78) hafif şekilde yaralandı. Bu sırada Ada Mesireliği'nde Ahmet Uluçay'ı anmak için Tavşanlı'ya gelen gençlerle sohbet eden AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, kazayı görünce yaralı sürücüye ilk müdahaleyi yaparak, 112 Acil Servis'in olay yerine çağrılmasını istedi.

İsmail Kaplan, Belediye Halk Ekmek Fabrikası'ndan ekmek almaya geldiğini ve stop eden aracını çalıştırmak isterken TIR'la çarpıştığını söyledi. Kaplan, kendisine müdahale eden doktorun milletvekili olduğunu öğrenince şaşırdığını belirtti. Başına aldığı darbe sonrası kendisiyle yakından ilgilenen Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu'ya teşekkür eden Kaplan, olay yerine çağırılan ambulansla Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaplan'ın yapılan tetkiklerden sonra taburcu edildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem