Kaza yapan polis memuru şehit oldu

Anadolu yakasına görev için geçmeye çalışan polis memurunun kullandığı motosiklet, Boğaziçi Köprüsü girişinde başka bir motosikletle çarpıştı. Kazada, İsmail Yıldırım isimli trafik polisi şehit oldu.Kaza, saat 17.00 sıralarında Boğaziçi Köprüsü girişi Ana

Kaza yapan polis memuru şehit oldu

Anadolu yakasına görev için geçmeye çalışan polis memurunun kullandığı motosiklet, Boğaziçi Köprüsü girişinde başka bir motosikletle çarpıştı. Kazada, İsmail Yıldırım isimli trafik polisi şehit oldu.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Boğaziçi Köprüsü girişi Anadolu yakası istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ‘Şahin' olarak adlandırılan trafik ekiplerinde görevli polis memuru İsmail Yıldırım, görev nedeniyle motosikletle Anadolu yakasına geçmek için Boğaziçi Köprüsü'ne geldi. Yıldırım'ın kullandığı motosikletle başka bir motosiklet, köprü girişinde çarpıştı. Kazada İsmail Yıldırım şehit oldu, diğer motosiklet sürücüsü ise hastaneye kaldırıldı. Yıldırım'ın cesedi, ilk incelemenin ardından kaza yerinden kaldırıldı.

Bu arada, kaza nedeniyle köprü girişi ve E-5 güzergahında yoğun trafik oluştu. Motosikletlerin kaldırılmasıyla trafik akışı normale dönmeye başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem