Kaza da 4 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Şırnak'ın Cizre İlçesi yakınlarında minibüsle kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada, aralarında damadın da bulunduğu 4 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.Kaza, Cizre-Nusaybin karayolunun 35'inci kilometresinde Özen Köyü Mevkii'nde meydana geldi. Bin

Kaza da 4 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Şırnak'ın Cizre İlçesi yakınlarında minibüsle kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada, aralarında damadın da bulunduğu 4 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, Cizre-Nusaybin karayolunun 35'inci kilometresinde Özen Köyü Mevkii'nde meydana geldi. Bingöl'de yaşayan Artunç ailesi Cizre'de yaşayan Şirin Barın'ı oğulları Kenan Artunç ile nikahladı. Aile bugün Cizre'ye gelerek gelinlerini alıp, düğün yapmak üzere Bingöl'e doğru yola çıktı.
 
Artunç ailesinin içinde bulunduğu Hüseyin Artunç'ın kullandığı 36 AF 317 plakalı minibüs, henüz sürücünün kimliği belirlenmeyen 33 ACR 04 plakalı kamyonla çarpıştı. Kazada yaralanan 7 kişi Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumları ağır olan damat 35 yaşındaki Kenan Artunç, 34 yaşındaki Hüseyin Artunç, Burak Artunç ve 35 yaşındaki Adnan Daner, yapılan müdahaleye rağmen öldü.
 
Yaralılar Şadiye Artunç, Gönül Artunç, Taha Artunç'un tedavileri ise hastanede devam ediyor. Kazanın ardından kaçan kamyon sürücüsünün yakalanması için çalışmalar sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler