Kayseri'deki vahim kazaya inceleme

Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, "Olayı incelemek ve soruşturmak üzere komisyon görevlendirdik. Bugün itibarıyla soruşturma ve inceleme işlemlerini başlattık" dedi.Görür, yaptığı açıklamada, Kayseri'nin Hacılar ilçesinde 11 kişinin öldüğü

Kayseri'deki vahim kazaya inceleme

Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, "Olayı incelemek ve soruşturmak üzere komisyon görevlendirdik. Bugün itibarıyla soruşturma ve inceleme işlemlerini başlattık" dedi.

Görür, yaptığı açıklamada, Kayseri'nin Hacılar ilçesinde 11 kişinin öldüğü, 31 kişinin de yaralandığı trafik kazasında 6 öğrencilerini kaybettiklerini anımsatarak, bu yaşanan acının bir şekilde telafi edilmesi gerektiğini ifade etti.

Düzenlenen gezinin üniversitenin bir organizasyonu olmadığını, tamamen üniversitenin dışında gerçekleşen bir hadise olduğunu vurgulayan Görür, şunları kaydetti: "Vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine, üniversite camiasına, tüm Niğde'ye ve ülkemize başsağlığı diliyorum. Gerçekten çok acı bir durum ama bu acıyı bir şekilde telafi etmek gerekiyor. Olayı incelemek ve soruşturmak üzere komisyon görevlendirdik. Bugün itibarıyla soruşturma ve inceleme işlemlerini başlattık. Buna yönelik olarak bu işin nasıl olduğu ile ilgili organizasyonun kim tarafından yapıldığı ile ilgili inceleme ve ardından soruşturma devam edecek. Üniversitenin acısını paylaşan herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah bir daha böyle acılar yaşanmaz. Bu işe mesul olanlar bir şekilde cezalarını alacaklardır."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem