Kayseri'de 4.4'lük deprem

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nin internet sitesinde yaptığı açıklamaya göre saat 06.50'de, merkez üssü Kayseri'nin Sarıoğlan İlçesi olan, yerin 5 kilometre derinliğinde Richt

Kayseri'de 4.4'lük  deprem

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nin internet sitesinde yaptığı açıklamaya göre saat 06.50'de, merkez üssü Kayseri'nin Sarıoğlan İlçesi olan, yerin 5 kilometre derinliğinde Richter ölçeğine göre 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kayseri merkezde de hissedilen depremde can ve mal kayıbı yaşanmadı.

4.4 büyüklüğündeki depreme evde yakalandığını söyleyen Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Rıza Başaran, ilçede herhangi bir can kaybı ve maddi hasarın olmadığını belirtti. Depremin ardından ilçe merkezinde polis mahallelerde devriye gezerek hasar olup olmadığını yoklarken Sarıoğlan İlçe Jandarma Karakolu da bağlı belde ve köylerle telefon zinciri yaptı. Ancak gerek polis gerek jandarma bölgelerinde herhangi bir hasar olmadığı belirlendi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler