Kaynak Holding'e inceleme başlatıldı

Siber suçlar ve mali şube ekipleri holdingin merkez binası dahil Kaynak Holding'e ait 20 adreste arama yapıyor. Siber polisin holding binasında bulunan bütün bilgisayar ve veri kayıtlarının imajını alacağını ve soruşturmanın genişletilmesinin beklendiği

Kaynak Holding'e inceleme başlatıldı
Siber suçlar ve mali şube ekipleri holdingin merkez binası dahil Kaynak Holding'e ait 20 adreste arama yapıyor.

Siber polisin holding binasında bulunan bütün bilgisayar ve veri kayıtlarının imajını alacağını ve soruşturmanın genişletilmesinin beklendiği bildirildi.

İstanbul mali şube ekipleri ve siber polisin öğlen saatlerinde Kaynak Holding'in Bağcılar'daki merkez binası olmak üzere 20 ayrı adrese eş zamanlı baskın yaptığını, baskının amacının paralel yapı soruşturması kapsamında paralel yapıya finansman sağlanması olduğununun öğrendildiğini söyledi.

Uludağ, daha önce de Kaynak Holding'e MASAK ekipleri tarafından operasyon yapıldığını, MASAK ekiplerinin yaptığı operasyonda elde edilen bilgilerle bugünkü operasyonun yapıldığını belirtti.

 Kaynak Holding twitter hesabından yapılan açıklamada, "Kaynak Holding'e saat 14:30 itibariyle polis ekipleri gelmiştir. Avukatlarımız mahkeme kararını incelemekte. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler