Kaymakamlığa molotoflu saldırı

Terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanışının yıldönümü olan 15 Şubat nedeniyle Diyarbakır'da tansiyon yükseldi. Bir grup terör örgütü yandaşı, merkez Kayapınar İlçe Kaymakamlığı'na saldırdı.Yüzleri poşuyla kapatan kimliği belirsiz kişiler

Kaymakamlığa molotoflu saldırı

Terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanışının yıldönümü olan 15 Şubat nedeniyle Diyarbakır'da tansiyon yükseldi. Bir grup terör örgütü yandaşı, merkez Kayapınar İlçe Kaymakamlığı'na saldırdı.

Yüzleri poşuyla kapatan kimliği belirsiz kişiler, park halindeki Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'ne ait resmi araca ses bombası ve molotof kokteyli attı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Alev alan araçta maddi hasar meydana gelirken, zanlılar kaçtı.

Bomba imha uzmanları olay yerine gelerek inceleme yaptı. Yoğun güvenlik önlemleri alan polis kaçan şüphelilerden biri olduğu öne sürülen bir kişiyi ara sokaklarda yakaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem