Kayıp kadının cesedi bulundu

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Susuz köyünde oturan ve 9 Mart'ta Yukarı Mahallede oturan kızını ziyaret etmek için evinden ayrılan 85 yaşındaki Nimeti Çabuk'un cesedi, 64 gün sonra köyün yaklaşık 800 metre ilerisindeki kayalık alanda, köy muhtarı Musta

Kayıp kadının cesedi bulundu

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Susuz köyünde oturan ve 9 Mart'ta Yukarı Mahallede oturan kızını ziyaret etmek için evinden ayrılan 85 yaşındaki Nimeti Çabuk'un cesedi, 64 gün sonra köyün yaklaşık 800 metre ilerisindeki kayalık alanda, köy muhtarı Mustafa Demirtaş ve Çabuk'un oğlu Adem Çabuk tarafından bulundu.

Annesinin cesedini üzerindeki kıyafetler ve yanından hiç ayırmadığı değneğinden tespit eden Çabuk, durumu jandarmaya bildirdi.

Olay yerine gelen güvenlik güçleri, Çabuk'un cesedini kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderdi.

Köy Muhtarı Mustafa Demirtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son günlerde kayalıkların olduğu bölgede yabani kuşların arttığını gördüklerini belirterek, ''Kuşların sayısının artması ve sürekli olarak aynı bölgede uçmaları bizi şüphelendirdi. Biz de bölgeye bakmaya gittik. İlk etapta Nimeti Çabuk'un baston olarak kullandığı ve yanından hiç ayırmadığı değneğini bulduk. Daha sonra uçurumun altında kıyafetler gördük. Yaklaşık 35 metre aşağıya indiğimizde Nimeti Çabuk'un cesediyle karşılaştık. Durumu jandarmaya haber verdik'' dedi.

OLAY

Bolu'nun Göynük ilçesi Susuz köyünde yaşayan 85 yaşındaki Nimeti Çabuk, 9 Mart'ta kızını ziyaret etmek için evden çıkmış, akşam saatlerine kadar kendisinden haber alamayan yakınlarının durumu jandarmaya bildirmesi üzerine arama kurtarma çalışması başlatılmış, ancak sonuç alınamaması üzerine uzun süren arama çalışmalarına son verilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem