Kaya: TS'yi siyasete karıştıranlar utanmalı

CHP Trabzon İLçe Başkanı Ahmet Kaya Her Yönüyle Trabzon etkinliklerinde haber61.net'e konuştu.Ahmet Kaya Trabzon'dan bu sabah geldiğini ve iner inmez buraya geldiğini söyledi. Kaya ayrıca "Çok hoş ve güzel bir ortam. Trabzon en iyişekilde tanıtılıyor. Biz

Kaya: TS'yi siyasete karıştıranlar utanmalı

CHP Trabzon İLçe Başkanı Ahmet Kaya Her Yönüyle Trabzon etkinliklerinde haber61.net'e konuştu.

Ahmet Kaya Trabzon'dan bu sabah geldiğini ve iner inmez buraya geldiğini söyledi. Kaya ayrıca "Çok hoş ve güzel bir ortam. Trabzon en iyişekilde tanıtılıyor. Bizlerde mutlu oluyoruz.

Ancak açılışta bir kriz yaşanmış. Olamaması gereken bir şeydi. Ben Volkan Canalioğlu ve Koray Aydın'ın söylediklerini destekliyorum. Trabzonspor'u siyaset dışı tutarak açıklamalarda bulunmuşlardır. Trabzonspor'da zaten hiç bir zaman siyasete karıştırılmamalıdır. Ama bazıları her zamanki gibi çıkar peşinde. Orada bazıları işi hemen siyasete dökerek yanlış yaptı. Burada da Trabzonspor'u siyaseti karıştıran o kişiler utanmalıdırlar.  Her zaman yaptıkları işte bu zaten. Burada birlik ve beraberlik için olmamız lazımdı. "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem