Kavganın ardından evi uzun namlulu silahla tarandı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan ve bir kişinin hayatını kaybetmesine, 2 kişinin de yaralanmasına yol açan olayın ardından, iki aile arasındaki gerginlik tırmandı. Yaralananlardan birinin evi, uzun namlulu silaha tara

Kavganın ardından evi uzun namlulu silahla tarandı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan ve bir kişinin hayatını kaybetmesine, 2 kişinin de yaralanmasına yol açan olayın ardından, iki aile arasındaki gerginlik tırmandı. Yaralananlardan birinin evi, uzun namlulu silaha tarandı.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde dün alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi nedeniyle, Hasan Can adlı vatandaş hayatını kaybetti, Süleyman Şimşek ve oğlu Kadir Şimşek ise yaralandı. Bunun üzerine aileler arasında gerginlik tırmanırken, dün gece Hasan Can'ın yakınları olduğu ileri sürülen şahıslar, Süleyman Şimşek'e ait 3 katlı evi uzun namlulu silahlarla taradıktan sonra, ateşe verdi. Olayda evde kimsenin olmaması nedeniyle can kaybı yaşanmazken, olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kavganın ardından evi uzun namlulu silahla tarandı

Kavganın ardından evi uzun namlulu silahla tarandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem