Kavgalar bu defa seçim öncesinde yaşandı: 1 ölü, 2 yaralı

Uşak'ta yol çalışması sırasında çıkan kavgada köy muhtarı silahla 1 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi yaraladı.Edinilen bilgiye göre Uşak'ın Eşme ilçesine bağlı Araplar köyünde Uşak İl Özel İdaresi ekipleri yol çalışması yaptığı esnada, önceden aralarında husumet

Kavgalar bu defa seçim öncesinde yaşandı: 1 ölü, 2 yaralı

Uşak'ta yol çalışması sırasında çıkan kavgada köy muhtarı silahla 1 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi yaraladı.

Edinilen bilgiye göre Uşak'ın Eşme ilçesine bağlı Araplar köyünde Uşak İl Özel İdaresi ekipleri yol çalışması yaptığı esnada, önceden aralarında husumet olduğu öğrenilen köy muhtarı M.T. ile eski muhtar K.K. ve yakınları arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine muhtar M.T. tabancayla eski muhtar K.K. ve yakın akrabası olan Ahmet Korkmaz ile E.K'yı yaraladığı iddia edildi.

Olaydan sonra köylüler tarafından Eşme Devlet Hastanesine götürülen Ahmet Korkmaz, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Uşak Devlet Hastanesine getirilen diğer yaralılar K.K. ve E.K.'nin tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen Muhtar M.T, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler