Katil zanlısından inanılmaz ifade...

Olay, dün saat 11.00 sıralarında merkez Karatay ilçesinde bulunan E Tipi Kapalı Cezaevi’nin önünde meydana gelmişti. İddiaya göre, 11 yaşındaki oğlu F.T. ile cezaevinde kocasını ziyarete gelen 34 yaşındaki Yadigar Taşdelenoğlu, yasak aşk yaşayıp ayrıldığı

Katil zanlısından inanılmaz ifade...

Olay, dün saat 11.00 sıralarında merkez Karatay ilçesinde bulunan E Tipi Kapalı Cezaevi’nin önünde meydana gelmişti. İddiaya göre, 11 yaşındaki oğlu F.T. ile cezaevinde kocasını ziyarete gelen 34 yaşındaki Yadigar Taşdelenoğlu, yasak aşk yaşayıp ayrıldığı ve 10 gün önce koruma kararı aldırttığı evli ve 1 çocuk babası Hüseyin T. tarafından cezaevi önünde tabanca ile 6 el ateş edilerek öldürülmüştü. Olaydan sonra polisin Özel Harekat’ın desteğiyle düzenlediği operasyonda başına tabanca dayayan şüpheli etkisiz hale getirilerek gözaltına alınmıştı.


ANNESİNİN ÖLDÜRÜLMESİNİ ANLATTI

Annesinin öldürüldüğü saniye saniye gören 11 yaşındaki F.T., yaşadıklarını polise anlattı. Annesinin ölümünü gören F.T., "Otomobille yanımıza yaklaşan Hüseyin T., annemi yanına yaklaştı. Hüseyin T., hiç bir şey söylemeden anneme ateş etmeye başladı" dediği öğrenildi. Kaldırıldığı hastanede ölen 2 çocuk annesi Yadigar Taşdelenoğlu’nun cansız bedeni yakınları tarafından battaniyeye sarılarak morgdan çıkartılıp minibüse konuldu. Minibüsle Konya’nın Seydişehir ilçesine götürülen kadının bugün toprağa verilmesi bekleniyor.

"VURDUĞUMA DEĞİL, ÖLDÜĞÜNE ÜZÜLDÜM"

Yakalandığında "Aşkımdan vurdum" diyen cinayet zanlısı Hüseyin T. ise Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nde yapılan işlemlerinin ardından planlayarak kasten adam öldürme suçundan adliyeye sevk edildi. Şüphelinin ifadesinde, "Daha önce birlikte yaşıyorduk. Çocuklarını özlediği için benden ayrıldı gitti. Dün de onunla konuşmak için gittiğimde olay yaşandı. Vurduğuma pişman değilim ancak öldüğüne üzüldüm çünkü onu çok seviyordum" dediği öğrenildi.
Öldürülen Yadigar Taşdelenoğlu ile cinayet zanlı Hüseyin T.’nin 1 yıla yakın birlikte yaşadıkları ortaya çıktı. 1 ay önce birlikteliği reddeden Yadigar Taşdelenoğlu’nu, Hüseyin T.’nin kaçırdığı ancak bir süre sonra kadının gelip, "sevdiğim için kendim kaçtım" diyerek ifade verdiği öğrenildi. 10 gün önce ise öldürülen kadının, ayrılmasına rağmen kendisini rahatsız etmeye devam eden evli ve 1 çocuk babası Hüseyin T. hakkında savcılığa başvurduğu ve koruma kararı verildiği belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem