Katil evlattan soğukkanlı ifade!

Babasını pompalı tüfekle vurdu, cesedi kömürlükte sakladı.Maltepe'de 17 yaşındaki bir genç, beraber yaşadığı babasını pompalı tüfekle vurup cesedi kömürlükte sakladı. Evli olan ablasının kendisine babasını sorması üzerine, "Babamı öldürdüm" diyen şahıs, b

Katil evlattan soğukkanlı ifade!

Babasını pompalı tüfekle vurdu, cesedi kömürlükte sakladı.

Maltepe'de 17 yaşındaki bir genç, beraber yaşadığı babasını pompalı tüfekle vurup cesedi kömürlükte sakladı. Evli olan ablasının kendisine babasını sorması üzerine, "Babamı öldürdüm" diyen şahıs, bir ticari taksi ile kaçarak kayıplara karıştı.

Başıbüyük Mahallesi Eser Caddesi'ndeki olay, dün saat 22.00 sıralarında ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, O.S. (17) Kurban Bayramı'nın 2. günü babası Yılmaz Seven'i (48) pompalı tüfekle vurdu. Cesedi bir halıya saran O.S. babasını kömürlüğe götürdü. Burada cesedin üzerini kömür torbaları ile kapattı. Ceset yaklaşık 3 gün orada kaldı. Dün akşam saatlerinde O.S.'nin evli olan ablası kendisini arayarak, babasına ulaşamadığını belirtti ve nerede olduğunu sordu.

Şahıs, "Babamı öldürdüm ve kömürlüğe gömdüm" diye cevap verdi. Bunun üzerine bulunduğu yerden olayın meydana geldiği adrese gelen kadın, cinayetin faili olan kardeşi ile karşılaştı. O sırada O.S. bir ticari taksi ile evden ayrıldı. Polis, faili yakalamak çalışma başlattı. Şahsın kaçtığı taksi bulundu ancak O.S.'nin taksiden indiği öğrenildi.

Yılmaz Seven'in yakınları cinayet mahalline akın etti. Olay yeri inceleme ekipleri de evde ve kömürlükte geniş çaplı incelemelerde bulundu. Kömürlükte saklı olan ceset çıkarılarak cenaze aracı ile Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Cesedin kaldırılması sırasında Yılmaz Seven'in kız kardeşleri gözyaşlarına boğuldu.

Bu arada, Yılmaz Seven'in eşinin 15 yıl önce öldüğü ve O.S.'nin öksüz büyüdüğü öğrenildi. Komşuları, ailenin kendi aralarında geçimsiz olduğunu iddia ederek, "Baba uzun süredir çalışmıyordu. Çocuk da bazen eve geliyor bazen de gelmiyordu. Kimseye zararları yoktu. Neden böyle bir olay yaşandığını anlayamadık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem