Kaset skandalında Baykal şoku!

Eski CHP lideri Deniz Baykal'ı koltuğundan eden kaset skandalıyla ilgili soruşturmada Baykal, savcılığın ifade talebini geri çevirdi. Baykal'ın soruşturma dosyasındaki mevcut delilerin yeterli olacağını söylediği ve olayın spekülasyona açık olduğu için bu

Kaset skandalında Baykal şoku!
Eski CHP lideri Deniz Baykal'ı koltuğundan eden kaset skandalıyla ilgili soruşturmada Baykal, savcılığın ifade talebini geri çevirdi.
 
Baykal'ın soruşturma dosyasındaki mevcut delilerin yeterli olacağını söylediği ve olayın spekülasyona açık olduğu için bu isteği geri çevirdiği belirtildi. Baykal'ın avukatının ise soruşturma dosyasına, görüntülerdeki kişinin Baykal olmadığına yönelik bir bilişim şirketine hazırlattığı raporu, 'bilirkişi raporu' olarak savcılığa sunduğu öğrenildi. Baykal'ın avukatı olayın komplo olarak değerlendirirken savcılığa sunduğu dilekçede, "O kişi Baykal değil" dedi. Soruşturmada failler bulunamazken ABD'nin kişisel bilgileri gerekçe göstererek Baykal'ın görüntülerinin yüklendiği IP adreslerini vermediği ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem