Karısının üçüz doğuracağını öğrenince...

Kırım'da 21 yaşındaki Gülşen Memetova ikisi kız, bir erkek olmak üzere üçüz çocuk dünyaya getirdi. Memetova'nın dini nikâhlı eşi, ultrasonda üçüz bebeklerinin olacağını öğrendiğinde kayıplara karıştı.Basına yaptığı açıklamada Gülşen, eşinin çocuklar için

Karısının üçüz doğuracağını öğrenince...

Kırım'da 21 yaşındaki Gülşen Memetova ikisi kız, bir erkek olmak üzere üçüz çocuk dünyaya getirdi. Memetova'nın dini nikâhlı eşi, ultrasonda üçüz bebeklerinin olacağını öğrendiğinde kayıplara karıştı.

Basına yaptığı açıklamada Gülşen, eşinin çocuklar için henüz hazır olmadığını söylediğini, daha sonra da evi terk ettiğini belirtti. Gülşen, 3 çocuğu babasız yetiştirmenin zor olacağını gelecek yardım tekliflerini geri çevirmeyeceğini söyledi.

Resmi evliliği olmayan ve 3 bebeğiyle yalnız kalan Gülşen çocuklarına, Ömer, Nazlı ve Ayşe isimlerini verdi.

Gülşen'in, Ukrayna devletinin 3 çocuk sahibi ailelere verdiği yaklaşık 20 bin dolar tutarındaki devlet yardımını alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem