Karısının doğumu mezara yolladı!

Adana’da hamile eşini kontrol eden doktorun ’oğlun olacak’ dediği işçi 31 yaşındaki Savaş Fırtına, hastaneye götürdüğü 30 yaşındaki eşi Sevgi Fırtına kız bebek dünyaya getirince, kızgınlığının bedelini canıyla ödedi.Bebeğin hastanede değiştirildiğini iddi

Karısının doğumu mezara yolladı!

Adana’da hamile eşini kontrol eden doktorun ’oğlun olacak’ dediği işçi 31 yaşındaki Savaş Fırtına, hastaneye götürdüğü 30 yaşındaki eşi Sevgi Fırtına kız bebek dünyaya getirince, kızgınlığının bedelini canıyla ödedi.

Bebeğin hastanede değiştirildiğini iddia edip, baldızı 24 yaşındaki Fatma Çelebi’yi suçlayan ve küfreden Savaş Fırtına, bacanağı 27 yaşındaki Hüseyin Çelebi tarafından kalbinden bıçaklandı.

İddiaya göre Savaş Fırtına, eşi Sevgi Fırtına hamile kalınca baba olma sevinci yaşamaya başladı. Gittikleri doktorların da "Çocuğunuz erkek" demesi üzerine sevinçleri iyice arttı.

’Erkek babası’ olmayı bekleyen Fırtına, Adana Doğumevi Hastanesi’ne kaldırdığı eşinin kız bebek dünyaya getirdiği söylenince, şoke oldu. Eşinin kız bebek doğurduğuna inanmak istemeyen Fırtına, hastanede çalışanlarını "Bebeğimi değiştirdiniz" diye suçladı.

Eşinin başında refakatçi olarak bulunan baldızı Fatma Çelebi’yi de "Çocuğumun değiştirilmesine mani olamadın" diye suçlayarak küfredince, Savaş Fırtına ile bacanağı Hüseyin Çelebi arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada Fırtına bıçakla kalbinden yaralandı. Yoğun bakım servisine kaldırılan Fırtına, 2.5 ay süren yaşam savaşı kaybetti.

"KENDİMİ KORUDUM"
Olayın ardından tutuklanan sanık Hüseyin Çelebi, "Çocuğunun kız olduğunu öğrenen bacanağım buna çok sinirlenmiş. Hemşirelere, ’Çocuğumu çaldınız’ şeklinde sözler sarf ederek hakaret etmiş.

Yanında bulunan eşime ve kayınvalideme de küfürler söylemiş. O gün ben de hastaneye uğramıştım. Aynı konuda konuşurken eşime de küfür edince sinirlendim. Aramızda bundan dolayı kavga çıktı. Ben de kendimi korumak için bıçak salladım" dedi.

"EŞİMİN HAYALİ ERKEK ÇOCUĞUYDU"
Ölen Savaş Fırtına’nın eşi Sevgi Fırtına da ifadesinde şunları söyledi:
"Hamilelik dönemimde ultrason görüntülerine bakan doktorumuz çocuğun erkek olacağını söylemişti. Eşimin hayali de erkek çocuğu olmasıydı. Ve doktorların da söylemesi ile kendini buna çok adapte etti.

Doğumumda kız olunca da hakikaten bunalıma girdi. Bebeği değiştirdikleri yönünde doktor ve hemşirelere sataşmış. Ben bunları daha sonradan öğrendim."

"KASTEN ÖLDÜRMEDEN’ YARGILANACAK"
Tutuklu sanık Hüseyin Çelebi hakkında önce, ’kasten yaralama’ suçundan Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Ardından da mahkeme, suçun ’kasten öldürmeye teşebbüs’ olduğuna karar verip, dosyayı Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdi.

Sanık Çelebi, yaraladığı bacanağının ölmesi üzerine önümüzdeki günlerde ’kasten öldürme’ suçundan yargılanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem