Karısını 31 yerinden bıçakladı

Kayseri'de 24 yaşındaki 2 çocuk annesi, kendisini pazarlamaya çalıştığı öne sürülen kocası tarafından ekmek bıçağı ile 31 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.İddiaya göre sabaha karşı Zümrüt Mahallesi Akmescit Caddesi'ndeki evine gelen H.K., para karşılığı ba

Karısını 31 yerinden bıçakladı

Kayseri'de 24 yaşındaki 2 çocuk annesi, kendisini pazarlamaya çalıştığı öne sürülen kocası tarafından ekmek bıçağı ile 31 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

İddiaya göre sabaha karşı Zümrüt Mahallesi Akmescit Caddesi'ndeki evine gelen H.K., para karşılığı başka biriyle ilişkiye girmesini isteyerek eşi Hülya K. (24) ile tartışmaya başladı. Olumsuz yanıt veren eşini ekmek bıçağı ile 31 yerinden bıçaklayarak öldüren H.K., olay yerinden kaçtı.

Yeğeni Hülya K.'nin sabah saat 05.00 sıralarında evi aradığını söyleyen teyzesi Fatma Davarcı, "Hülya K. bizi sabaha karşı arayarak, 'Teyze bana yardım edin. Beni pazarlamaya çalıştı, olumsuz yanıt verdiğim için şimdi beni öldürmek istiyor' diye yalvardı. Eve gittiğimizde yeğenimin cansız bedeni ile karşılaştık" iddialarında bulundu.

Yakalanarak gözaltına alınan zanlı, emniyetteki ifadesinin ardından adli tıp raporu için Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Gazetecilerin cinayet nedeni ile ilgili sorularını yanıtsız bırakan katil zanlısı adliyeye çıkarılırken, 3 ve 5 yaşlarında 2 kızı olan Hülya K.'nin cenazesi, Erciyes Üniversitesi'nde yapılan otopsinin ardından Tomarza'da defnedilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem