Kargo'dan Bomba Çıktı

Edinilen bilgiye göre, Eskisaray Mahallesi'nde hurdacılık yapan M.Y. ve Z.Y'ye kargoyla gönderilen bir paket bu sabah teslim edildi. Pakette kablo olduğunu gören hurdacılar, polise haber verdi.Bomba imha uzmanlarınca kontrollü olarak açılan paketten boru

Kargo'dan Bomba Çıktı

Edinilen bilgiye göre, Eskisaray Mahallesi'nde hurdacılık yapan M.Y. ve Z.Y'ye kargoyla gönderilen bir paket bu sabah teslim edildi. Pakette kablo olduğunu gören hurdacılar, polise haber verdi.

Bomba imha uzmanlarınca kontrollü olarak açılan paketten boru tipi el yapımı bomba çıktı.

İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, yaptığı açıklamada, bombanın sol görüşlü terör örgütü üyelerinin kullandığı türden olduğunu bildirdi.

Bombanın Ankara'ya gönderileceğini belirten Boz, ''Bu paket uzman dışında biri tarafından açılsaydı mutlaka patlardı. Kimsenin burnu kanamadan bombanın etkisiz hale getirilmesi bizleri sevindirdi'' dedi.

Boz, bomba paketini kargoyla Kayseri'den gönderen kişinin kimliğinin belirlendiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem