Kardeşlere kurşun yağmuru!

Şanlıurfa'da iki kardeşin içinde bulunduğu otomobil kimliği belirsiz kişilerce uzun namlulu silahlarla çapraz ateşe tutuldu. Kardeşler olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü ise yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay, gece saat 21.00 sıraları

Kardeşlere kurşun yağmuru!

Şanlıurfa'da iki kardeşin içinde bulunduğu otomobil kimliği belirsiz kişilerce uzun namlulu silahlarla çapraz ateşe tutuldu. Kardeşler olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, gece saat 21.00 sıralarında Şanlıurfa - Viranşehir yolunun 50. kilometresinde yaşandı. Osman D.'nin kullandığı, Ali ve Mehmet Kayaş kardeşlerin de içinde bulunduğu 63 K 9620 plakalı otomobil, Viranşehir ilçesi istikametine giderken Çobanpınar yolu kavşağında kimliği belirsiz kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla çapraz ateşe tutuldu. Saldırıda otomobil sürücüsü ağır bir şekilde yaralanırken Ali ve Mehmet Kayaş kardeşler ise olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırı nedeniyle bölgeye çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan jandarma, araç üzerinde inceleme yaptı. Olay yerine gelen şahısların yakınları ise ölüm haberiyle birlikte sinir krizleri geçirdi. İddiaya göre iki kardeşin Siverek ilçesinde daha önce petrol boru hattı yüzünden başka bir grupla çıkan kavga nedeniyle öldürüldükleri belirtildi.

Cesetler yapılan incelemenin ardından Şanlıurfa Adli Tıp Morguna kaldırılırken kardeşlerin kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü araştırılıyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kardeşlere kurşun yağmuru!

Kardeşlere kurşun yağmuru!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler