Karakolda avukata dayak

Avukat Erdal Kunur otomobili 23 Şubat’ta Şırnak girişinde polis tarafından durdurulalarak karakola götürüldü.Kunur, karakolda polisler tarafından tartaklandığını ve hakaretlere maruz kaldığını öne sürdü. Şırnak Barosu avukatları olayı adliye önünde basın

Karakolda avukata dayak

Avukat Erdal Kunur otomobili 23 Şubat’ta Şırnak girişinde polis tarafından durdurulalarak karakola götürüldü.

Kunur, karakolda polisler tarafından tartaklandığını ve hakaretlere maruz kaldığını öne sürdü. Şırnak Barosu avukatları olayı adliye önünde basın açıklamasıyla kınadı.

Baro Başkan Yardımcısı Ali Bayram, “Bu menfur saldırı yalnız meslektaşımıza değil, tüm avukatlara yapılmış bir saldırıdır. Tekmelenen sadece meslektaşımız değil, bağımsız yargı da bu surette yerlerde sürüklenmiştir. Yapılan saldırı meslektaşımız özelinde avukatlık mesleğinde ve giderek bağımsız yargıya güdülen kinin ve nefretin bir ifadesi olmuştur” dedi.

Açıklamanın ardından Kunur’un özel aracından indirilmesi ve karakol içerisinde polis tarafından tekmelenmesi ile ilgili güvenlik kamerası görüntüleri gazetecilere dağıtıldı.

Görüntülerde resmi kıyafetli polis memurun Kunur’un ayağını tekmelediği, bazı polislerin de avukatı sıkıştırdığı görülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem