Karakola el bombalı saldırı

Karakolun bahçesine atılan bir adet el bombasının patlamaması can ve mal kaybını önledi.El bombası uzman ekip tarafından kontrollü patlatıldı. El bombasını karakolun bahçesine atan kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. Edinilen bilgiler

Karakola el bombalı saldırı

Karakolun bahçesine atılan bir adet el bombasının patlamaması can ve mal kaybını önledi.El bombası uzman ekip tarafından kontrollü patlatıldı. El bombasını karakolun bahçesine atan kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Edinilen bilgilere göre Mardin yolunda bulunan Cumhuriyet Polis Karakoluna gece saat 01:00 sıralarında bir el bombası atıldı. Atılan el bombasının patlamaması can ve mal kaybını önledi. Karakolun bahçesine düşen el bombası Mardin merkezden gelen uzman ekip tarafından kontrollü patladı. Karakola saldırıda bulunan kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler