Karadenizli şarkıcılara büyük ayıp!

Haber61 Haber ServisiTürkiye'de gerçekleşen genel seçimlerin ardından medyada ilginç haberler yer almaya devam ediyor.Bu haberlerin en ilgincine YeniAkit  gazetesi imza attı. Gazete "İşte HDP'ye oy veren ünlüler" başlığı altında "Onları deşifre ediyoruz"

Karadenizli şarkıcılara büyük ayıp!

Haber61 Haber Servisi

Türkiye'de gerçekleşen genel seçimlerin ardından medyada ilginç haberler yer almaya devam ediyor.

Bu haberlerin en ilgincine YeniAkit  gazetesi imza attı. Gazete "İşte HDP'ye oy veren ünlüler" başlığı altında "Onları deşifre ediyoruz" diyerek bir haber yaptı. Haberde bir çok ünlünün ismine yer verilirken bu isimlerin HDP'ye oy verdiği söylendi.

Gazetenin HDP'ye oy verdiğini iddia ettiği ünlüler arasında Karadeniz'in sevilen sanatçılardan Selçuk Balcı ve Apolas Lermi de yer aldı. Bu haber üzerine sevilen sanatçılar adeta çileden çıktı. 

Selçuk Balcı resmi fan sayfasından yaptığı açıklamada kendilerini zor durumda bıraktıklarını ve açıkça hedef gösterdiğini belirterek gazeteye suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

İşte Selçuk Balcı'nın tepkisi;

selcuk-001.jpg

 

Selçuk Balcı gibi Apolas Lermi de sosyal medyadan yaptığı açıklamada gazeteye tepki gösterdi.

İşte o açıklama;

apolas.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem