Karadenizli İşadamı hayatını kaybetti

Güneydoğu Anadolu Projesi'nin en önemli ayağı olan Atatürk Barajı ve Hidroelektrik Santralı'nın inşaatını yapan Ertuğrul Kurdoğlu'nun kurduğu Ata Holding, finans, teknoloji, gıda, lojistik, gayrimenkul geliştirme, yapı malzemeleri üretimi, moda, turizm ve

Karadenizli İşadamı hayatını kaybetti

Güneydoğu Anadolu Projesi'nin en önemli ayağı olan Atatürk Barajı ve Hidroelektrik Santralı'nın inşaatını yapan Ertuğrul Kurdoğlu'nun kurduğu Ata Holding, finans, teknoloji, gıda, lojistik, gayrimenkul geliştirme, yapı malzemeleri üretimi, moda, turizm ve dış ticaret alanlarında faaliyet gösteriyor.

Ertuğrul Kurdoğlu kimdir?

1932 Artvin doğumludur. İlk, orta, lise ve üniversite öğrenimini İstanbul’da yaptı. 1956 Haziran ayında İnşaat Fakültesinden mezun oldu. En son olarak da Ata konsorsiyumu içinde Büyük ortak olarak Atatürk Barajı projesini uygulamıştır.

Halen Ata İnşaat Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır. 1998 yılında yapımına başlanan Ertuğrul Kurdoğlu YİBO ve pansiyon binası 1999 yılında tamamlanarak eylül 1999 da hizmete girmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem