Karadeniz'in akil adamı konuştu

Türkiye'nin dört gözle beklediği liste sonunda açıklandı. 7 ayrı bölge için 63 kişinin belirlendiği listede Karadeniz Bölgesi içinde bulunan ünlü sanatçı Orhan Gencebay da var. Ünlü sanatçı Akil İnsanlar görevi ile ilgili ilk kez konuştu.'Bu ülkede neyi p

Karadeniz'in akil adamı konuştu

Türkiye'nin dört gözle beklediği liste sonunda açıklandı. 7 ayrı bölge için 63 kişinin belirlendiği listede Karadeniz Bölgesi içinde bulunan ünlü sanatçı Orhan Gencebay da var. Ünlü sanatçı Akil İnsanlar görevi ile ilgili ilk kez konuştu.

'Bu ülkede neyi paylaşamıyoruz?' diye soran Gencebay şöyle konuştu;
 
''Katkım olacaksa mutlu olurum. Ben sanatçıyım siyasi değilim. Başka açıdan bakamam benim ağırlığım sanatçı yönünden olacak. Yarın toplantıda daha detaylı bilgileri alacağız.
 
TÜM İNSANLAR AYNI DEĞERDE
 
İyi bir vatanseverim. Hümanist bakışla bakıyorum tüm bestelerimide böyle yaptım. Dünya tarihiyle, ülkemizin tarihiyle ilgileniyorum. Benim için tüm insanlar aynı değerde. Ayrımcılık yapmıyorum. Her şeye rağmen sempatimizle empantimizle barışı gönlümüzde pekiştireceğiz.
 
NASIL BİR PROGRAM YAPILIYOR BİLMİYORUZ
 
Nasıl bir program var ne yapılıyor bilmiyoruz. Hükümetimiz bilir. Bu ülkeye insanlığa hizmet yapan herkese teşekkür ediyorum. Bu dünya hepimize yetebilecek dünyadır. Neyi paylaşamıyoruz? Bu yüzden hep bir araya gelip bu meseleyi çözmek gerekiyor.
 
Biz iyiliğin doğruluğun tarafı olabiliriz. 'Taraf' diye düşünebilir birileri. Ben güzelin, barışın, doğruluğun tarafındayım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem