Karadeniz’de Özkan Pekin rüzgarı

Uzun yıllar önce kendini Karadeniz müziğine adayan Özkan Pekin, gün geçtikçe alanında büyümeye devam ediyor.Karadeniz Bölgesinin yöresel sanatçısı olan Özkan Pekin’in çıkardığı 4 klip televizyonlarda izlenme rekoru kırıyor.Uzun yıllar önce kendini Karaden

Karadeniz’de Özkan Pekin rüzgarı

Uzun yıllar önce kendini Karadeniz müziğine adayan Özkan Pekin, gün geçtikçe alanında büyümeye devam ediyor.

Karadeniz Bölgesinin yöresel sanatçısı olan Özkan Pekin’in çıkardığı 4 klip televizyonlarda izlenme rekoru kırıyor.

Uzun yıllar önce kendini Karadeniz müziğine adayan Özkan Pekin, gün geçtikçe büyümeye ve organizasyonlarda yer almaya başlayarak alanında büyümeye devam ediyor. 2009 yılında çıkardığı 3 klip’in üzerine bir yenisini ekleyen Pekin, kendine has ses rengiyle Karadeniz müziğini yorumlamaya devam ediyor. Sade ve güzel klipleriyle yoluna devam eden Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Özkan Pekin, ‘Dönmüşüm Neye Yarar’ adlı parçasıyla büyük bir çıkış yakaladığını belirterek,’Kendime has yorumumla Karadeniz müziklerini söylüyorum. Bölgemizde bir çok sanatçıya bestelerimi vermekten mutluluk duyuyorum. Dinleyicilerime otantik Karadeniz müziği dinlemeleri için çalışmalarıma devam ediyorum’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem