Karaburun'un yerine kim geldi?

Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaburun İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atanırken, Karaburun’un yerine ise Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Adem Kul atandı.ADEM KUL KİMDİR?1968 yılında Bafra'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitir

Karaburun'un yerine kim geldi?

Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Karaburun İzmir Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atanırken, Karaburun’un yerine ise Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Adem Kul atandı.

ADEM KUL KİMDİR?

1968 yılında Bafra'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Sırasıyla Dargeçit, Acıgöl, Keşap, Serik Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaptıktan sonra 2004 yılı Yaz kararnamesi ile Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atandı. 10/08/2006 tarihinden bu yana da Siirt Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapmakta iken 27.07.2009 Tarihli Adli Yargı Kararnamesi ile Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığına atandı. Yeni kararname ile Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığına atandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem