Kara haberi Bakan verdi!

Ankara'da 27 kişinin ölümü ve 75 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan patlamanın ardından Bakanlar ortak açıklama yaptı. İçişleri Bakanı Efkan Ala, “Akşam saatlerinde Ankara’da Kızılay’da Otobüs durağında bekleyen sivil vatanmdaşlarımıza seyir halinde bir ar

Kara haberi Bakan verdi!

Ankara'da 27 kişinin ölümü ve 75 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan patlamanın ardından Bakanlar ortak açıklama yaptı.

İçişleri Bakanı Efkan Ala, “Akşam saatlerinde Ankara’da Kızılay’da Otobüs durağında bekleyen sivil vatanmdaşlarımıza seyir halinde bir araç ile terörsit saldırı düzenlenmiştir. Bu saldırıyı milletçe lanetliyoruz. Bunu yapanların hiç bir zaman amaçlarına ulaşamayacağını söylüyoruz. Bu saldırıda ciddi bulgular elde edilmiştir. Ama kesin olarak yapan örgüt ve sonuçlar tamamen yapılmadan açıklama yapılmayacak. Kesin kaanate varıldıktan sonra yarın açıklanacaktır.”dedi.

Ala, “Türkiye bu sorunun üstesinden gelecektir. Terörle mücadelemiz kararlı bir şekilde devam edecektir. Terör bu ülke ayağında ki prangayı milletin kararlılığı ile etkili bir mücadele ayağından sökecektir. Ben hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.”dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ise yaptığı açıklamada "Şu anda hastanelerimizde 125 hastamız tedavi görüyor. Bunlardan 19'unun durumu ciddi. 7 hastamız ameliyatta. Diğer hastalarımızda gerek tetkik süreçleri gerekse ilk müdahale süreçleri tamamlanmak üzere. Bunların büyük çoğunluğu bu akşam evlerine gönderilebilecek düzeyde. Ölenler arasında bir ya da ikisi saldırgan olabilir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem