Kara haber! 1 şehit daha

Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin saldırısı sonucu Erzurum'da bir köy korucusunun şehit olduğunu açıkladı. Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 17 Ağustos 2015 tarihinde saat 15.40 sularında keşif maksadıyla Erzu

Kara haber! 1 şehit daha

Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerin saldırısı sonucu Erzurum'da bir köy korucusunun şehit olduğunu açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, 17 Ağustos 2015 tarihinde saat 15.40 sularında keşif maksadıyla Erzurum ili Şenkaya ilçesi Aydoğdu mevkiinde bulunan unsurlarımıza Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup terörist tarafından silahlı saldırı düzenlendiği belirtildi.

" Saldırı sonucu Kahraman bir Köy Korucumuz ağır yaralanmış ve sevk edildiği Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur" denilen açıklama şöyle devam etti:

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça gerçekleştirilen saldırıda hayatını kaybeden kahraman şehidimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler