Kar'a Belediyeden 285 personel

Trabzon'un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 236 köy yolu ulaşıma kapandı.Trabzon'un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 236 köy yolu ulaşıma kapandı. Bölgede dün geceden beri aralıklarla etkili olan kar yağışı sonrası

Kar'a Belediyeden 285 personel

Trabzon'un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 236 köy yolu ulaşıma kapandı.

Trabzon'un yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 236 köy yolu ulaşıma kapandı. Bölgede dün geceden beri aralıklarla etkili olan kar yağışı sonrası merkezde 15, Akçaabat'ta 10, Araklı'da 13, Arsin'de 6, Beşikdüzü'nde 12, Çarşıbaşı'nda 10, Çaykara'da 24, Dernekpazarı'nda 5, Düzköy'de 6, Hayrat'ta 3, Köprübaşı'nda 4, Maçka'da 57, Of'ta 4, Sürmene'de 5, Şalpazarı'nda 23, Tonya'da 7, Vakfıkebir'de 20 ve Yomra ilçesinde 12 olmak üzere toplam 236 köy yolunun ulaşıma kapandığı bildirildi. İl Özel İdaresi 51 ekiple ulaşıma kapanan köy yollarını açmaya çalışıyor.

Trabzon şehir merkezinde özellikle yüksek kesimlerdeki mahallelerde de kar etkisini sürdürüyor. Trabzon Belediyesi, kar yağışının etkili olduğu mahallelerde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yüksek mahallerde kapanan yolları açan ekipler, buzlanmaya karşı da solüsyon ve tuz serme çalışmaları yapıyor.

Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bu sabah itibariyle belediye sınırları içerisinde kapalı yol bulunmadığını söyledi. Karla mücadele için görevlendirilen 285 personel ve 33 araçla çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Gümrükçüoğlu, kar yağışının etkili olduğu saatlerde vatandaşların araçlarıyla trafiğe çıkarken mutlaka zincir takmaları uyarısında bulundu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem