Kapıkule'de ilginç kaza!

Edinilen bilgiye göre, Almanya'dan aldığı çimentoyu Azerbaycan'a götürmekte olan Atilla Ercan (58) idaresindeki 01 ADT 24 plakalı TIR, dün akşam saat 17.00 sıralarında Kapıkule Sınır Kapısı'ndan geçerek Türkiye'ye girdi.Kapıkule yakınlarındaki bir tesiste

Kapıkule'de ilginç kaza!

Edinilen bilgiye göre, Almanya'dan aldığı çimentoyu Azerbaycan'a götürmekte olan Atilla Ercan (58) idaresindeki 01 ADT 24 plakalı TIR, dün akşam saat 17.00 sıralarında Kapıkule Sınır Kapısı'ndan geçerek Türkiye'ye girdi.

Kapıkule yakınlarındaki bir tesiste dinlenmek üzere mola veren Ercan, aracında uyuduktan sonra saat 02.00 sıralarında İstanbul istikametine gitmek üzere hareket etti.

Yolunu şaşıran sürücü, büyük bir hızla otoban turnikeleri sandığı Kapıkule Sınır Kapısı'nın peronlarına ve ardından da peronların önünde duran Gümrük Müdürlüğü'ne ait bir araca çarptı. Atilla Ercan olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada araç paramparça olurken, çarptığı peronlarda büyük çapta maddi hasar meydana geldi. TIR sürücüsünün boş peronlara çarpması ise büyük bir faciayı önledi.

Atilla Ercan ile Almanya'dan beraber yola çıktıklarını belirten bir sürücü, "Yola beraber çıktık, akşam saatlerinde Türkiye'ye giriş yaptık, dinlenmek üzere bir tesise gittik. Arkadaşın ne zaman uyandığını ve ne maksatla bu tarafa geldiğini bilemiyorum, ancak kalp krizi geçirdiğini tahmin ediyorum" dedi.

Edirne Vali Yardımcısı ve Kapıkule Mülki İdare Amiri Nedim Özırmak yaptığı açıklamada, "TIR sürücüsü dün akşam saat 17.00 sıralarında Türkiye'ye girmiş, ardından 02.00 sıralarında ise tekrar dönüş yapıyor ve buraya çarpıyor. Aslında TIR Almanya'dan gelerek Azerbaycan'a gidiyor.

Tabii buraya geri dönmesi enteresan bir durum, bunu emniyet ve savcılık inceleyecektir. Gördüğünüz gibi de aşırı bir hız var, fren izi falan da görünmüyor. Alkollü olduğu söyleniyor ama doktor raporu yok" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler