Kanlısına Hastanede Kurşun Yağdırdı

 Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi'nden Diş Hastanesine tedavi edilmek üzere getirilen Denizlispor amigosunun katil zanlısı, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Tutukluyu kurşun yağmuruna tutan şahıs, "Mehmet Çetin'in kanı yerde kalmadı, herkes h

Kanlısına Hastanede Kurşun Yağdırdı

 

Aydın E Tipi Kapalı Cezaevi'nden Diş Hastanesine tedavi edilmek üzere getirilen Denizlispor amigosunun katil zanlısı, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Tutukluyu kurşun yağmuruna tutan şahıs, "Mehmet Çetin'in kanı yerde kalmadı, herkes haddini bilecek. Hak etti vurdum" diye bağırdı.

Edinilen bilgiye göre, 29 Haziran 2011 günü Denizli'de daha önceden çok iyi arkadaş oldukları öğrenilen Denizlispor'un amigolarından Mehmet Çetin (37), Özcan Kılıç (30) tarafından kalbinden vurularak öldürülmüştü. Polisteki ifadesinde Mehmet Çetin'in kendisini mahvettiğini belirterek öldürdüğünü itiraf eden Özcan Kılıç, tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

"CAN GÜVENLİĞİ GEREKÇESİ İLE AYDIN'A SEVKİNİ İSTEMİŞ"

Tutuklandıktan sonra can güvenliği dolayısıyla Denizli Cezaevi'nden Aydın E Tipi Kapalı Cezaevine naklini istediği öğrenilen Özcan Kılıç'ın, müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı öğrenildi.

Dişinden rahatsız olan Özcan Kılıç'ın bugün öğleden sonra dişindeki rahatsızlık nedeniyle cezaevi aracıyla Aydın Diş Hastanesi'ne getirildiği öğrenildi. Geçtiğimiz yıl yaşanan cinayet olayının ardından öldürdüğü Mehmet Çetin'in yakınları tarafından öldürülme korkusu yaşadığı ileri sürülen Özcan Kılıç, jandarmalar eşliğinde hastanede muayene olduktan sonra çene röntgeni çektirmek için hastanenin zemin katına indirildi. Bu sırada hastanede silahlı olarak hasta görünümünde beklediği öğrenilen Mehmet Çetin'in amcasının oğlu Ahmet Çetin (27), kanlısına adeta kurşun yağdırdı. Herkesin gözü önünde aniden silahını çıkarıp jandarmalar arasındaki kanlısına doğrultan Ahmet Çetin, 7 el ateş açtı. Kurşunlardan 4 tanesi vücuduna isabet eden Özcan Kılıç olay yerinde hayatını kaybetti. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayda cezaevinde tutuklu olan Özcan Kılıç'ın ne zaman hastaneye gideceğinin nasıl öğrenildiğinin araştırıldığı öğrenildi.

16.45 sıralarında meydana gelen olayda sıkılan 7 mermiden  4'nün Özcan Kılıç'ın göğsüne isabet ettiği ve jandarmaların kollarında can verdiği öğrenildi.

JANDARMALAR, HAYATLARI PAHASINA SALDIRGANIN ÜSTÜNE ATLADILAR

Gözetim altındaki zanlının kurşun yağmuruna tutulması sonrası jandarmalar, hayatları pahasına elinde silah olan Ahmet Çetin'in üzerine atlayarak saldırganı etkisiz hale getirdi.

Kurşun sesleri ile yankılanan hastanede çok sayıda hasta ve görevli bulunurken; birçok hasta tedavi olmadan hastaneden ayrıldı. Hastanede de bir süreliğine tedavi işlemleri durduruldu.

'HAK ETTİ, VURDUM'

Olay sonrası hastaneye polis ekipleri akın ederken, jandarmanın yakaladığı saldırgan polise teslim edildi. Polis ekipleri tarafından Aydın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen zanlı, bina girişinde kameralara 'Herkes haddini bilecek, Mehmet Çetin'in kanı yerde kalmadı. Hak ettiği için vurdum' diyerek bağıran zanlı Ahmet Çetin'in sorgusunun devam ettiği bildirildi.

Olayı duyan jandarma ve cezaevi yetkilileri de hastaneye gelirken Aydın İl Jandarma Komutanı Bülent Bulut, hastaneye gelerek olayla ilgili bilgi aldı. Cumhuriyet Savcısının olay yerine yaptığı incelemelerinin ardından vücudu delik deşik olan Özcan Kılıç'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yaşanan kargaşanın ardından tedavi işlemleri yeniden başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem