Kandil'den çok tartışılacak fotoğraf!

 Türkiye dün tarihi bir gün yaşadı. Murat Karayılan Kandil'de düzenlediği basın toplantısında PKK'lıların 8 Mayıs tarihinde sınır dışına çekilmeye başlayacaklarını açıkladı.CANLI YAYIN ARAÇLARI ALINMADIGazetecilerin isimlerini ve hangi kuruluşta görev yap

Kandil'den çok tartışılacak fotoğraf!

 Türkiye dün tarihi bir gün yaşadı. Murat Karayılan Kandil'de düzenlediği basın toplantısında PKK'lıların 8 Mayıs tarihinde sınır dışına çekilmeye başlayacaklarını açıkladı.

CANLI YAYIN ARAÇLARI ALINMADI
Gazetecilerin isimlerini ve hangi kuruluşta görev yaptıklarına ilişkin bilgileri alan örgüt mensupları, canlı yayın araçlarının girişine izin vermeyerek, araçları geri gönderdi

UYACAKLARI KURALLAR ANLATILDI
PKK üyeleri, basın mensuplarına uyacakları kurallarla ilgili bilgi verdi. Bölgeye konvoy halinde gidileceği, cep telefonlarının alınmayacağı, basın toplantısı saatinin daha sonra açıklanacağı ifade edildi.

GAZETECİLER GÜVENLİK GEREKÇESİYLE ARANDI
Güvenlik gerekçesiyle cep telefonu ve kameraların alınmadığı alanda ilginç olaylar da yaşandı. Karayılan açıklamayı yapacağı alana girmeden önce, gazeteciler didik didik arandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem