Kandil'de vahşet!

HAKKÂRİ ve Şırnak’ta son 2 ay içerisinde PKK’dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan 5 kadın teröristin anlattığı örgüt içerisindeki taciz ve tecavüz olayları tüyler ürpertti. Kadın teröristler tecavüze uğramamak için örgütten kaçtıklarını söylediler.

Kandil'de vahşet!


HAKKÂRİ ve Şırnak’ta son 2 ay içerisinde PKK’dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan 5 kadın teröristin anlattığı örgüt içerisindeki taciz ve tecavüz olayları tüyler ürpertti. Kadın teröristler tecavüze uğramamak için örgütten kaçtıklarını söylediler. Hakkâri’de eylül ayında güvenlik güçlerine teslim olan kadın terörist N.C., “Sarı İbrahim kod adlı Ramazan Toptaş, Azad kod adlı erkek örgüt mensubuna tecavüz etti. Azad, durumu örgüt üst düzey yöneticilerine şikâyet ederek, gereğinin yapılmasını istedi. Bir yaptırım uygulanmayınca Ramazan Toptaş’ı silahla vurarak öldürdü” dedi. Cinsel ilişkiye girmeyi reddeden kadınların ajanlıkla suçlandığını anlatan N.C., ilişkiye girmeyi kabul etmeyen bir kadın teröristin Kandil’de bulunan Cenge uçurumundan atılarak öldürüldüğünü öne sürdü. N.C., “Nuray Şen kod adlı kadın örgüt mensubu, Roj kod adlı örgüt mensubuyla cinsel ilişkiye girmeyi kabul etmedi. Bunun üzerine Cenge uçurumundan atılarak infaz edildi” diye konuştu.

‘İNTİHAR ETTİ’
R.Ş. adlı kadın terörist ise örgütün sözde Botan Saha Koordinatörlüğü’nü yapan Doktor Ali kod adlı örgüt mensubunun, kendisine bağlı bir örgüt mensubuyla zorla ilişkiye girdiğini anlattı. Teröristlerden K.C. de “Asmin Garzan kod adlı Selma Döner, YJA Star tim komutanı Kadri Cihan tarafından ilişkiye zorlandı. Bunun üzerine kendisini vurarak intihar etti” diyerek terör örgütünün korkunç yüzünü gözler önüne serdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler