Kamyonun çarptığı otomobilin altında kaldı - Bursa haber

Bursa'da meydana gelen kazalar kameralara yansıdı. Merkez Osmangazi ilçesi Zübeyde Hanım Kavşağı'nda meydana gelen ilk kazada, yeşil ışıkta geçen bir otomobil sürücüsü karar değiştirerek sol tarafa dönmek istedi. Bu sırada arkadan gelen çöp kamyonu aracın

Kamyonun çarptığı otomobilin altında kaldı - Bursa haber

Bursa'da meydana gelen kazalar kameralara yansıdı. Merkez Osmangazi ilçesi Zübeyde Hanım Kavşağı'nda meydana gelen ilk kazada, yeşil ışıkta geçen bir otomobil sürücüsü karar değiştirerek sol tarafa dönmek istedi. Bu sırada arkadan gelen çöp kamyonu aracın birden önüne kırmasıyla otomobile çarptı. Savrulan otomobil yolun karşısına geçmek isteyen 3 kişiden 1'ini altına aldı. Aracın altında kalmaktan son anda kurtulan 2 kişi ise korkudan birbirlerine sarıldı. Kazanın ardından vatandaşlar ise koşuşturmaca yaşadı.

SÜRÜCÜ ADAYI DURAN ARACA ÇARPTI

İkinci kazada ise ışığın kırmızıya dönmesinin ardından araçlar durdu. Yağmurlu havada önünde duran araçlara aldırış etmeyen bir sürücü adayı ise otomobile arkadan çarptı. Sürücü adayının frene basmamasının kazaya davetiye çıkardığı görüldü.

KÖPEĞE ÇARPMAK İSTEMEYİNCE KAZA YAPTI

Üçüncü kazada ise yolun sol şeridinden ilerleyen bir sürücünün önüne köpek çıktı. Köpeğe çarpmak istemeyen sürücü kendini sağ şeride atarak durdu. Bu sırada arkadan gelen başka bir araç, sürücüsünün kullandığı ticari araçla çarpıştı.

TRAFİK IŞIKLARINA DİKKAT ETMEYEN SÜRÜCÜLER KAZALARA DAVETİYE ÇIKARDI

Görüntülerdeki diğer kazalarda ise trafik ışıklarında hatalı geçiş yapan yada araçların durduğunu fark etmeyen sürücüler yansıdı. Trafik ışıklarını hiçe sayarak geçen veya durmayan sürücüler, diğer araçlarla çarpıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler